Category: Jazz

9

9

9

9

9

9

9

9

8

02.10.2012

Nearer (Darius Aleksandar Remix) - MoogLy & Rémi Bertolino feat. K.E.M - Nearer EP (File)

/ Jazz

Për të in vit radhazi, është finalizuar me sukses “Miss dhe Mister Turizmi” nëpërmjet një eventi të organizuar në Durrës. Nën ritmin e muzikës tradicionale, kokurentët me veshjet tipike shqiptare kanë risjellë edhe njëherë traditën duke përkujtuar kështu vlerat e trashëgimisë kulturore. Në bashkëpunim me universitetin “Luarasi”, shkollat e mesme profesionale. Sitemap Float (VIP) - Olie Bassweight - The Ghost In The Machine (CD, Album), Locomotive, Shout It, I Am The Woman - Penny DeHaven - I Am The Woman/Loving You Again (Vinyl), Live And Let Die - Tony Patterson - Plays The Beatles (File, MP3, Album), Zen, Rap Party 06, The Presidents Of The United States Of America - II (CD, Album), Három Csillag (Julianus Hite) - Bródy János* - Ha Én Rózsa Volnék (CD), A Never Completed Past Tense - Various - This Is Scotland Not LA (CD)

8

1 2 3 4 5